Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
 
Bestilling
Varer bestilles i vores webshop og leveres fra dag til dag. Hvis ordren afgives inden kl. 16.30 i hverdage (dog inden kl. 15.00 fredag) afsendes den samme dag. Skulle en eller flere varer være udsolgt, forbeholder vi os ret til først at sende ordren, når alle bestilte varer er på lager. I sjældne tilfælde (forsinkelse i levering til os/udsolgte varer) kan vi ikke levere indenfor det antal lovede dage på ordrebekræftelsen. I et sådan tilfælde vil du få besked via mail, så snart vi ser en vare er udsolgt/forsinket. Post Danmark og Bring leverer som udgangspunkt ikke i weekenden og disse dage vil derfor ikke tælle med i lovede leveringsdage. Købelovens mangelsregler finder anvendelse på køb af varer. Alle kontrakter indgås på dansk. 

 
Priser
Alle priser er inkl. dansk moms på 25%.
Printerfarve.dk TAGER FORBEHOLD FOR TASTEFEJL, PRISÆNDRING OG UDSOLGTE VARER.

 
Levering

Privat

Bring Danmark uden omdeling: kr. 40,- uanset vægt.
Post Danmark uden omdeling: kr. 50,- uanset vægt.
Post Danmark med omdeling: kr. 70,- uanset vægt.


Erhverv

Post Danmark Erhverv med omdeling: kr. 55,- uanset vægt.

 
Betaling (gebyrfrit)
· Kreditkort

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron eDankort MasterCard VISA JCB American Express Diners
 

Betalingsbetingelser
Offentlige kunder og virksomheder kan købe varer som beskrevet ovenfor. I tilfælde af betaling med faktura skal betalingen ske senest den dato fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdag. PRINTERFARVE.DK er berettiget til at beregne renter og rykkergebyrer af den til enhver tid forfaldne betaling med 2% pr. måned indtil det forfaldne er betalt, såfremt betaling sker efter forfaldsdag. Såfremt en kunde ikke betaler det skyldige beløb, anmeldes det automatisk til Nordic Debt Collection, som i samarbejde med RKI indkræver det skyldige beløb.

 
Reklamationsret
Når du handler på www.printerfarve.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger i forbindelse med returnering af en vare, når reklamationen er berettiget. Hvis du ønsker at reklamere over en vare, bedes du kontakte os pr. mail FØR du sender varen. Send varen i forsvarlig emballage til os på adressen: PRINTERFARVE.DK, Islevdalvej 148, 2610 Rødovre. Vedlæg kopi af ordreseddel med information vedr. reklamationen for hurtigere sagsbehandling. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger, dette gælder også for retur labels udstedt af PRINTERFARVE.DK. Returneres der ikke efter gældende forskrifter, kan vi ikke godkende din reklamationsret og den returnerede vare bliver destrueret og kan dermed ikke returneres til dig.

 
For kunder bosat uden for Danmark
For kunder bosat uden for Danmark se følgende link ved reklamation: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@printerfarve.dk.
 
Fortrydelsesret
Du har altid 30 dages fortrydelsesret, når du handler på www.printerfarve.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager din vare. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand.
Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bryder forseglingen og/eller tager varen i brug. Som udgangspunkt må du bruge en vare købt på printerfarve.dk på samme måde som du ville kunne i en fysisk butik, f.eks. ikke sætte varen i din printer, ikke afprøve en printer, mus eller andet udstyr købt på printerfarve.dk. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du er i tvivl, så kontakt venligst vores kundeservice før varen åbnes.

Købet kan fortrydes ved at bruge fortrydelsesformularen* (se nederst) eller skrive til vores kundeservice  inden for 30 dage efter modtagelsen. Du skal i din meddelelse gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker  at udnytte din fortrydelsesret. Når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for  fortrydelsen, vil du få hele købesummen, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger  som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi  tilbyder). Pengene bliver refunderet ved en overførsel til din bank konto eller indsat på det kreditkort brugt  ved købet. Udnyttes fortrydelsesretten betaler kunden altid for fragten tilbage til PRINTERFARVE.DK. Din ordre skal  sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at  fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer  risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.  Hvis en bestilling ikke afhentes i f.eks. en postboks eller nægtes modtagelse og derfor bliver sendt tilbage til  PRINTERFARVE.DK, vil der ved brug af fortrydelsesretten blive fratrukket 49 kr. i købesummen for betaling af fragt  tilbage til PRINTERFARVE.DK. Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagesendte produkter uden fejl og/eller mangler
Ved indsendelse af defekte eller forkerte produkter til PRINTERFARVE.DK, hvor fejlen angivet af kunden ikke konstateres, eller fejlen ikke er omfattet af reklamationsretten, 
vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr på DKK 415,- pr. time inkl. moms, der 
beregnes min. 1 time. Testgebyret beregnes på baggrund af tid brugt i forbindelse med test og fejlsøgning. 
Produkter som ikke er fra PRINTERFARVE.DK bliver sendt til destruering.

 

Prisgaranti

Hos Printerfarve tilbyder vi prisgaranti på alle kompatible tonerpatroner, blækpatroner, tromler, vedligeholdelses kit, overførelses-kit, farvebånd og Solid ink. Det betyder, at hvis du har købt en kompatibel vare til 100 kroner og så ser den hos en

konkurrerende forretning til 95 kroner, så har du ret til at få differencen på 5 kroner tilbagebetalt.

  • Du skal henvende dig hos os, hvis du opdager at varen, du har købt, kan fås billigere i en anden forretning. For at prisgarantien gælder, så skal varen være præcis samme model som varen, du har købt.

  • Du skal medbringe dokumentation for, at varen kan købes billigere et andet sted. Dokumentationen kan for eksempel være en tilbudsavis eller et katalog fra den forretning, hvor du har fundet varen billigere.

  • Du skal være opmærksom på, at prisgarantien gælder i 14 dage, og finder du først varen billigere et andet sted efter dette tidspunkt, så kan du ikke gøre dit krav om udbetaling af differencen gældende.

  • Du skal være klar over, at prisgarantien kun gælder varer fra danske webshops og fysiske butikker

Printerfarve tager forbehold for, at det ikke er et slagtilbud eller begrænset parti, som konkurrenten har til salg.

 

Fejl i leveringsadresse
Såfremt kunden ved bestilling har angivet forkert navn og/eller leveringsadresse og Post Danmark deraf ikke kan aflevere pakken, vil kunden blive opkrævet kr. 49,- for gensendelse.

Udland
Vi leverer ikke udenfor Danmark, ej heller Grønland eller Færøerne.

Kampagnegaver
Såfremt der gøres brug af fortrydelsesretten, eller købet på anden måde annulleres, skal den evt. vedlagte kampagnegave returneres til PRINTERFARVE.DK i samme stand, som den blev modtaget.

Varemærker
Varer sælges under eget mærke, medmindre det fremgår i varebeskrivelsen, at der et tale om en original vare. Varemærker der nævnes på printerfarve.dk tilhører de respektive ejere og bruges kun til identifikation af varer.

Produkt pris
Vi forbeholder os retten til at åbne fler stk's pakker for, at vi kan holde den bedst mulige pris.

Falske ordrer
Ordrer der viser sig at være falske vil blive politianmeldt.

Klagemuligheder
Hvis du ønsker at klage over PRINTERFARVE.DK kan det ske ved henvendelse til forbrugerklagenævnet (for privat kunder). Husk at dette først kan ske efter, du har lavet en klage til PRINTERFARVE.DK.

http://www.forbrug.dk/Dine-klagemuligheder/Saadan-klager-du/Klag-til-Forbrugerklagenaevnet

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:
- Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.
- Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.
- PRINTERFARVE.DK forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er betalt.
- Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
- Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.
- Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.


*Fortrydelsesformular
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
- Til PRINTERFARVE.DK Islevdalvej 148, 2610 Rødovre. kundeservice@printerfarve.dk
- Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med mit køb af følgende varer:
- Bestilt den _________ og modtaget den ______________ ordre nr. _____________
- Jeg udnytter min fortrydelsesret fordi:
_____________________________________________________________________________
- Printer navn _____________________________________________________________
- Forbrugerens navn ____________________________________________________________
- Forbrugerens adresse __________________________________________________________
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
________________________________________________________
- Dato__________________________________

Send venligst til denne formular pr. mail til kundeservice@printerfarve.dk